Verkoopadressen Spreekbeurt info Nieuwsbrieven Info over Mira International

Sponsorprojecten

Allerlei

Reacties

Wierook veilig?
Nieuwsbrieven
- Eerste email nieuwsbrief
- Nieuwsbrieven 3, 4 en 5
- Nieuwsbrief 6
- Nieuwsbrief 7
- Extra Nieuwsbrief
- Nieuwsbrief Mei 2010
- Nieuwsbrief December 2010
- Uitnodiging 27 februari 2011
- Nieuwsbrief December 2011
- Nieuwsbrief December 2012
- Nieuwsbrief Oktober 2013
- 16de Vriendennieuwsbrief 2013

Bekijk nieuwsbrief als DOC (of sla hem op - rechtermuisklik op deze link en kies "opslaan als...")


Nieuwsbrief

voor de Vrienden van de Moeder's Geuren

De 14de vriendennieuwsbrief met de onderwerpen: geur- en voel-gel nieuwtjes,geurnieuwtjes, EM nieuwtjes en wizzjedatjes. En alvast ontspannen en geurige feestdagen gewenst van alle Mira's: Henriette, Vivienne, Hyacintha, Eline, Chafia, Sattwa, Dennis, Mayra en Robert. Dat 2012 het gelukkigste jaar van je leven mag worden.
 
De Moeder's Geuren nieuwtjes
Voel-gels: uitgebreid artikel in het tijdschrift Ode, onderzoek en toepassingen
In de september editie van het tijdschrift Ode staat een uitgebreid artikel 'Positiviteit in een potje' over De Moeder's Geuren Voel-gels en de Spirituele Cosmetica (zie 
http://www.wierook.nl/ode_magazine_sept_2011.php). Wat kunnen de voel-gels nu precies voor je doen? Het zijn concentraties van bloemen essentiële oliën en absoluuts, afgestemd op een bepaald thema, toegevoegd aan een plantaardige gel en vervolgens in een glazen potje of buisje gestopt. Dit potje of buisje draag je bij je zodat de fijnstoffelijke energieën van de bloemenoliën en absoluuts je innerlijk kunnen helpen harmoniseren. Van de meer dan 60 thema's noemen we Vertrouwen, Liefde, Wellness, Geloof (in je ziel), Vrij van Angst, Troost, Hulp bij Autisme, Hulp bij Drukke Kinderen. Op de website  www.gels4.me zijn ze allemaal met omschrijving te vinden.
Onderzoek met de voel-gels:
Door ervaringen van mensen die de voel-gels dragen kwamen we tot de ontdekking dat de geur- en voel-gel Wellness fibromyalgie-pijnen kan verminderen, zelfs binnen 1 minuut laten verdwijnen voor de dag. Omdat de effecten zo bijzonder zijn, hebben we hiervoor een onderzoek opgezet om het uitgebreider te kunnen meten. Via een oproep in het tijdschrift Ode hebben zich al vele mensen aangemeld, zowel privé-personen als therapeuten. Als u geïnteresseerd bent kunt u zich hier voor aanmelden via (
onderzoek@gels4.me). We gaan tevens onderzoek doen bij depressie, ADHD, angst en fobieën etc. U kunt zich ook aanmelden voor een dergelijk onderzoek.

Nieuwe Spirituele Cosmetica producten: Gezichtsmaskers, Aura Parfum sprays, Roomsprays
Onze lijn met biologische cosmetica producten is weer uitgebreid: op veler verzoek heeft Mayra voor ons vier gezichtsmaskers en een bodyscrub ontwikkeld. Het zijn een Aloë Vera & komkommer masker (Engelen Frisheid) voor de meest gevoelige huid, een Multifruitzuren scrub/peeling (Engelen Voeding), een Multivitaminen masker voor de rijpere huid (Engelen Kracht), een Shea boter masker tegen acne (Engelen Zalfje) en een bijzondere Walnoot & Vitaminen bodyscrub (Engelen Vernieuwing) waar je herboren uit tevoorschijn komt :-)
De serie Aura Parfum Sprays is uitgebreid met nieuwe geuren; de sprays hebben iets betoverends en je kunt ze ook als vervanger van je parfum gebruiken. Op die manier draag je de prachtige geur van bijvoorbeeld Moeder's Roos, terwijl het tegelijkertijd voelt als een warm dekentje voor je innerlijk :-) . 
Onze Room Sprays zijn weer uitgebreid met enkele karaktervolle geuren zoals Zuiveringshout Goud, Boslavendel, Engelse Lavendel en Patchouli Goud (de basis van de Roomsprays is een biologisch lavendelwater verrijkt met onze parfumoliën; verrassend effectief en een verademing ten opzichte van met chemie gevulde producten).
Alle producten vind je in de wierookwinkel maar ook via 
www.spirituelecosmetica.nl 

Nieuwe Geuroliën: Boslavendel, Franse Lavendel, Wierook, Ganesh, Witte Roos in 5 ml en in 1 ml verpakking
Ons assortiment geurolien is het afgelopen jaar flink uitgebreid: Boslavendel, Engelse Lavendel, Witte Roos, Wierook en Zuiveringshout (tussen de € 6,95 en € 8,95 voor 5 ml). De geur van de super populaire Ganesh Nagchampa wierook is nu ook verkrijgbaar in een 5 ml flesje Ganesh Nagchampa geurolie (€ 7,95) ( de 1 ml  verpakking is er over een paar maanden). 
Wat natuurlijk ook heel bijzonder is, is dat er nu ook een Wierook-olie is zowel in de geurolie (€ 6,95) als in essentiële olie (€ 5,95). Je kunt ze gebruiken in een aromalampje of op een geursteentje of geurhartje. 
De verpakking is een flesje van 5 ml met druppelaar.
De meeste oliën zijn ook verkrijgbaar in 1 ml buisjes (v.a. € 0,95).  Wij willen graag nog even de buideltjes noemen met 4 buisjes van 1 ml essentiële olie of geurolie met thema's Gezonde Kruiden, Bos en Woud, Ontspanning, Romantische Geuren, Rozen en Rozen, Klassieke Geuren, Specerijen en Witte Bloemen. Je kunt ze op allerlei manieren toepassen: in aromalampjes, in geurzakjes, in potpourri, op geurhartjes, op geursteentjes etc. Dit leuke cadeautje zit al in je winkelwagentje vanaf € 5,95.

Nieuwe Parfum- en essentiëleoliën voel-gels:
Iets geheel nieuws op geurgebied: een natuurlijke geur- en voel-gel in een kommetje wat je zo kunt neerzetten en wat zeer lange tijd (zelfs langer dan twee jaar) beetje bij beetje de geur af blijft geven. Er zijn onder andere de geuren: Rozen en Viooltjes, Lavendel, Zuiveringshout Goud, Eucalyptus, Ganesh Nagchampa, Jasmijn Goud ofYlang Ylang. Ervaar hiermee de puurheid van bloemengeuren. Je kunt ze op elke plaats in huis neerzetten om daar een subtiele geur waar te nemen (vanaf € 5,95). 

Nieuwe producten: Nieuwe Nagchampa geuren en hun 21 geuren waaier, 
De bijzonder Nagchampa geuren met de oliën van de Moeder's Geuren Bloemenwierook zijn door hun populariteit uitgebreid met maar liefst 7 nieuwe geuren: Aravind, Govinda, Pavitra, Purusha, Radha, Rishi, Siddhartaen Veda. Zoals je al aan de namen kunt zien zijn het Goddelijke geuren. De prijs is € 2,95 voor een pakje met 20 stokjes. Vanwege het uitgebreide assortiment hebben we nu ook een waaier met 21 Nagchampa geuren voor € 9,95). Deze nieuwste geuren zijn er ook al in korte stokjes. 
Nog 2 bijzonderheden: onze Nagchampa wierookgeuren zijn de enige in de markt die gegarandeerd Ftalaat (D.E.P.) en NitroMusk (MuskKetone, MuskXylene en MuskAmbrette) vrij zijn! Mike Mclatchey, Amerikaans wierookrecensent,
heeft op zijn  blog  "OlfactoryRescue Service" de Nagchampa geuren "by far the best nagchampa line on the market" genoemd:
http://olfactoryrescueservice.wordpress.com/category/incense/by-company/india/mothers-india-fragrances/ 

EM (Effectieve Micro-organismen) nieuwtjes en informatie:
Wipe & Clean: het eerste schoonmaakproduct dat zo schoon van zichzelf is dat je het kunt drinken! Zeer veilig voor kinderen en tegelijkertijd bijzonder effectief. De prijs is € 9,95 per 2 liter. Gebruikers vertellen dat schoonmaken weer leuk wordt, de resultaten verbluffend zijn en dat je de eerlijkheid van het product kunt voelen. Puur natuur in plaats van dodelijke chemie. Er bestaat geen ander schoonmaakmiddel dat zo natuurlijk en veilig is.
Er is een verzorgingstehuis dat aan het uittesten is of ze Wipe & Clean voor het gehele huis kunnen gebruiken.
Micro-Ferm: kant-en-klare EM-Actief. Vroeger moest je het zelf maken, nu koop je het in handige 'bag in box'verpakking. De prijs is € 9,95 per 2 liter en tot een jaar houdbaar. Gebruik het voor je plantjes, dieren en overal breng je het natuurlijk evenwicht terug. Je kunt het ook zelf drinken als probioticum voor een sterke weerstand en de beste darmflora.
EM Cosmetica: we hebben nu onze eigen EM Cosmetica producten. De Moeder's Spirituele Cosmetica Shampoo, Conditioner en Douchegel met EM-X en EM-X zout.
EM Bio-Ron producten: we hebben gespecialiseerde producten voor honden en katten, paarden en knaagdieren. Bijzonder geschikt bij huid, haar en spijsverteringsproblemen.
De EM producten kun je vinden in de EM winkel: 
www.emwinkel.nl  

Wizzjedatjes
-       wizzjedat 
er een 6 pagina artikel over (onze) wierook staat in de december uitgave van tijdschrift Happinez ?
-      wizzjedat 
in Ode Magazine in het september nummer een uitgebreid artikel staat over de Spirituele Cosmetica en de Voel-gels?
-      wizzjedat
 dat in de daarop volgende Ode Magazines telkens een stukje staat over projecten waar wij ons mee bezig houden, en waar een groot deel van de opbrengsten aan worden besteed? Zoals 'Een Evolutionaire Theorie van Vrede en Eenheid'(ook verschenen in de Engelse uitgave als 'An EvolutionaryTheory of Peace and Unity') en 'Elk Kind Kan Een Genie Worden'.
-      wizzjedat onze websites en webwinkels bol staan van de geurwetenswaardigheden en filmpjes die je allemaal vrij kunt gebruiken? Het laatste filmpje over de voel-gels en Spirituele Cosmetica wordt ook uitgezonden op www.duurzaam24.tv
-      wizzjedat Star Dust Radio een interview met Robert heeft uitgezonden? http://www.stardustradio.nl/odems/odem380-robertvanharten.html
-      wizzjedat het webwinkelen nog leuker is geworden omdat we ook gaan proberen je per geur producten te laten uitzoeken, bijvoorbeeld alle producten waar Rozen in zitten of alle producten waar Lavendel in zit? 
-      wizzjedat het webwinkelen nog interessanter gaat worden omdat je heel binnenkort ook per thema je producten kunt uitzoeken, bijvoorbeeld dat je alle producten rondom het thema Ontspanning of rondom het thema Liefde kunt uitkiezen? 
-      wizzjedat er veel bezoekers op onze wierookwebsite komen om de betekenis van bloemen te vinden? Zie
http://www.wierook.nl/bloemen_en_hun_betekenis.php. Er is een nieuw boekje van de Moeder met ruim 700 betekenissen  .... Je kunt het boekje bestellen in onze webwinkel.  
-      wizzjedat we drie mooi gedetailleerde polystone beeldjes hebben met de Indiase goden Ganesh, Lakshmi en Saraswathi? (€ 6,95) Ganesh is de God van Succes, Geluk en Vriendschap, de Godin Lakshmi staat voor Schoonheid en Rijkdom, terwijl de Godin Saraswathi staat voor Kennis en Perfectie.
-      wizzjedat 
je op het Lush forum een discussie over de voel-gels kunt volgen? Zie http://forum.lush.nl/viewtopic.php?f=13&t=8209
-      wizzjedat de Happy Tails Sprays zijn voor huisdieren? Als straks de knallen van het vuurwerk weer beginnen kun je je hond en kat rustig krijgen met een spraytje Happy Tails. Als ze bang zijn voor het spraybuisje, dan spray je het in je handpalm en aai vervolgens je huisdier met liefde zoals je gewend bent :-)
-     wizzjedatjesinds kort de beschrijving van de wierookgeur op de achterkant van het pakje kunt lezen. Deze beschrijvingen vind je ook in de brochure, maar op de achterkant van het pakje, kan het je helpen de goede keuze te maken.
-      wizzjedat 
Mira International dit jaar 25 jaar bestaat en dat we vanwege dit feest twee keer een consumenten Open Dag hebben gehouden in ons magazijn? En omdat het zulke geslaagde dagen waren, we dit zeker in het voorjaar van 2012 zullen herhalen?

Gelukkig Kerstfeest en een van succes geurend Nieuwjaar ………. Dat 2012 het jaar van samenwerking, eenheid, vrede en geluk mag worden.
Je kunt ons e-mailen, schrijven, bellen of faxen naar de volgende adressen:
Vrienden van de Moeder's Geuren
Achterwerf 311-312 | 1357 DG Almere Haven|tel: 036-5348610|fax: 036-5400181
info@wierook.nlwww.wierook.nl 

P.S. Elke keer als je een van onze producten koopt ondersteun je automatisch het werk van de stichting en het werk voor Wereldvrede: 
www.moedersgeuren.nl 

 
 
Mira International BV
Kvk: 33186634
BTW-nr: NL8120.44.745.B.01

Producten ruiken, voelen en zien? Dan bent u van harte welkom bij ons op ons magazijn aan de Edvard Munchweg 27.
open van maandag t/m vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur. Gelieve voordat u komt graag even te bellen naar 06 2011 0511.

magazijn:
Edvard Munchweg 27 (bedrijfsterrein het Atelier)
1328 MA Almere
een routebeschrijving vindt u hier
tel: 036-5348610
mob: 06-20110511
fax: 084-8314052

bankgegevens:
IBAN: NL83INGB0004789744
BIC: INGBNL2A
Bezoek ook onze andere websites: www.gels4.me - www.emwinkel.nl - www.moedersgeuren.nl - www.tapestries.nl