Wierook maken in beeld

Wierook in de media

Bloemen en hun betekenis

Geuromschrijvingen
Info

Prijsverhoging, exclusiviteit, onze wierook in natuurlijke bijenwasgeuren

Prijsverhoging, exclusiviteit, onze wierook in natuurlijke bijenwasgeuren

12 augustus 2015, Almere

Beste wierookliefhebber,

Prijsverhoging
De prijzen van de meeste artikelen in onze wierookshop zijn per 1 augustus jl. verhoogd. De BTW-verhoging van 2%, een kostenverhoging van 20% bij onze inkoop in India en de verhoging van invoerrechten van 0% naar 6% hebben het noodzakelijk gemaakt om onze prijzen te verhogen.
Wil je onze wierook nog voor de oude prijzen kopen ga dan snel naar de winkels die de Moeder's Geuren verkopen en leg een voorraadje aan :-).

Exclusiviteit
De Moeder's Geuren bloemenwierook gaat beperkt verkocht worden en wordt daardoor exclusiever. De toevoer van essentiële ingrediënten voor het rollen van onze wierook hapert in India, waardoor de continue aanvoer van onze bloemenwierook onzeker is geworden.
Wat betekent dit voor de wierookliefhebber?
Wij hebben moeten besluiten om het roer om te gooien: wij kunnen niet meer voldoende wierookproducten aan winkels leveren en kunnen zo niet meer voldoen aan de voorwaarden van continue levering die winkels eisen. Veel winkels zullen besluiten te stoppen met de verkoop van onze producten. Het gevolg zal zijn dat De Moeder's Geuren bloemenwierook binnenkort alleen nog exclusief worden verkocht in veel minder winkels.

Onze wierookgeuren in natuurlijke bijenwasvormen
Onze wierookgeuren zijn uniek, maar de geuren zelf kunnen uitstekend in andere geurproducten gebruikt worden, zoals in roomsprays, in oliën voor aromalampjes, in kaarsen, in combinatie met geursteentjes en gipsen vormen, etc.
Onze laatste geur-innovatie is de toepassing van onze geuren in bijenwasvormen voor aromalampjes. Bijenwas van Nederlandse imkers en steun voor de herintroductie van de zwarte bij in Nederland, maken dit product bijzonder, onderscheidend (van paraffine producten met niet-natuurlijke geuringrediënten) en gewild bij mensen die hun hart voor het milieu willen laten spreken. De respons op dit project is bijzonder goed en garandeert een toekomst voor De Moeder's Geuren :-).
Met de bijenwasvormen hebben wij een prachtig alternatief geschapen voor geurverspreiding van onze wierookgeuren, waarbij de schoonheid van de geur nog beter tot haar recht komt omdat bij verbranding (wierook) geurnuances verloren kunnen gaan. In feite worden hierdoor onze zachte en natuurlijke geuren voor meer mensen toegankelijk. Probeer het ook eens! Bij je bestelling tref je een bijenwasvormpje aan!

 
 
Mira International BV
Kvk: 33186634
BTW-nr: NL8120.44.745.B.01

Producten ruiken, voelen en zien? Dan bent u van harte welkom bij ons op ons magazijn aan de Edvard Munchweg 27.
open van maandag: 13:00 tot 19:00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 19:00 uur. Gelieve voordat u komt graag even bellen naar 06 4140 0115 (de heer Kenger).

magazijn:
Edvard Munchweg 27 (bedrijfsterrein het Atelier)
1328 MA Almere
een routebeschrijving vindt u hier
tel: 036-5348610
mob: 06-20110511
fax: 084-8314052

bankgegevens:
IBAN: NL83INGB0004789744
BIC: INGBNL2A
Bezoek ook onze andere websites: www.gels4.me - www.spirituelecosmetica.nl - www.emwinkel.nl - www.moedersgeuren.nl - www.tapestries.nl