Voel-gel omschrijvingen Hulp bij problemen voel-gelsInspiratie
voel-gels

Hulp bij Afkicken

Je los maken van een verslaving is geen eenvoudige zaak. Besluitvaardigheid, doorzettingsvermogen en een alerte goede wil zijn noodzakelijke instrumenten. De moeilijkheid ligt bij de bevrediging van een vaak geheime wens. De beloning is moeilijk af te zweren omdat het iets in ons vervult, iets opvult.
De bloemen oliën in de voel-gel Hulp bij Afkicken kunnen helpen een alternatief te bieden voor het gevoel dat de verslaving zoekt. Wanneer het gevoel dat de voel-gel kan geven een goed alternatief is dan zal de kracht van de verslaving, de drang en dwang, afnemen. Het wordt dan gemakkelijker om je beslissing te willen afkicken waar te maken.

Je kunt de voel-gel testen door, als het verlangen van de verslaving sterk is, het buisje of potje in je handen te nemen en vervolgens te kijken of je verlangen zwakker wordt. Ook al wordt het verlangen tien procent minder sterk dan weet je dat de voel-gel effect heeft. Je kunt daarna testen of het verlangen verder verzwakt. Wanneer dat zo is kun je de voel-gel bij je dragen en kun je het buisje of potje weer in je handen nemen als het verlangen weer om de hoek komt kijken. Alleen bij je dragen is vaak niet genoeg, je moet de voel-gel beetpakken als je verslaving aandringt en vasthouden tot het verlangen genoeg is uitgedooft.
Wanneer de voel-gel werkt en je besluit hem even niet bij je te dragen dan zal je nog niet klaar zijn om je aan je beslissing te stoppen te houden. Het is onze eigen wil die het moet doen, de voel-gel kan het alleen een stuk gemakkelijker maken.

Heb je ervaringen opgedaan met Hulp bij Afkicken? Schrijf het ons en deel het via onze site met anderen. Wij zijn heel benieuwd naar ervaringen bij 'stoppen met roken', 'stoppen met soft-drugs', 'stoppen met hard-drugs' enzovoorts. Helpt het ook bij een chocolade of dropverslaving? Bij shop of koopverslaving? Bij een kabouterverslaving?

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Afvallen

Vanaf onze geboorte ontvangen wij de liefde van onze moeder eerst via haar moedermelk en later via haar voeding. Nu kan het zijn dat die associatie blijvend is en als we een tekort aan moederliefde voelen, we gaan eten.
Deze voel-gel kan dat tekort aan moederliefde aanvullen, waardoor de behoefte aan snacken en dergelijke afneemt. De voel-gel draag je het liefst om je hals en op een moment dat je toch trek krijgt neem je het buisje in je hand en als het goed is verdwijnt de trek binnen 1 of 2 minuten.
Het is een natuurlijke manier van afvallen omdat je trek in extra’s kan wegvallen.

Gels4.me: Ook parfum merk heeft ontdekt dat je met geuren kunt afvallen!

Lees het artikel: Slanke lijn en lekker geurtje: dit parfum belooft gewichtsverlies

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Angst

Deze voel-gel kunt u proberen bij allerlei soorten angsten en fobieën. U kunt hem bij u dragen, liefst om uw hals, maar in het geval dat u acute angst voelt neemt u het buisje (of potje) in uw hand. Als het werkt voelt u de angst minder worden of wegvloeien.
Bij of in situaties waar u van te voren weet dat u angstig wordt, neemt u het buisje van te voren in uw hand. Voorbeelden zijn angst in liften, angst bij een MRI scan, maar ook bij fobieën als een spinnenfobie.

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Anorexia

Als je anorexia problemen hebt, kun je jezelf niet accepteren zoals je bent. De oorzaak is in de meeste gevallen het geloof in de kritiek van anderen op hoe je er uit ziet. Door je uiterlijk te veranderen probeer je wel geaccepteerd te worden. Maar dat lukt echter zelden. Door een buisje bij je te dragen -liefst om je hals- kan je acceptatie van wie je bent groeien. Bij een acute episode kun je het buisje in je hand houden tot je weer tot rust komt.
P.S. Acceptatie hoort van je zelf te komen en dan heet het zelfacceptatie. Als je geleerd hebt jezelf te accepteren zoals je bent, heb je automatisch geen problemen meer.

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Autisme

De oorzaak van autisme ligt veelal in een grote schok, schrik in de vroege jeugd. Autisme is een beschermingsmechanisme om de ervaring van schok of emotionele pijn voorgoed te vermijden door het gevoel af te sluiten. Autisten kunnen zodoende heel moeilijk contact maken, maar ervaren tevens enorme angsten bij contacten met buiten.
Deze voel-gel kan die angsten verminderen en contact maken verbeteren. Het kan afgesloten stukjes in onszelf openen. De voel-gel kan het beste altijd om de hals gedragen worden, want om geheel uit autisme te komen is een lange weg.

 

We krijgen vaak reacties van mensen die autisme hebben of er mee te maken hebben. Hieronder een anonieme reactie met ons antwoord waar we onze benadering van autisme wat meer uitleggen en onderbouwen:

"Beste, 

Ik was op jullie site aan het kijken voor wierook, viel mijn oog op hulp bij autisme. Omdat ik zelf een autismespectrum stoornis heb was mijn interesse gewekt. Echter jullie uitleg over de oorzaak van autisme is gewoonweg niet waar. De oorzaak van autisme is genetisch bepaald, autisme is aangeboren en kent verder geen anderen oorzaken.
Jullie verdere bevindingen zijn wel redelijk correct.
Maar vrij van autisme zijn is niet mogelijk, je kan leren met je handicap om te gaan, een proces dat eigenlijk je leven lang duurt, omdat je steeds nieuwe mensen ontmoet die je steeds opnieuw moet leren lezen hoe die persoon met je communiceer welk commentaar een grap is en wat niet.
Een geur kan natuurlijk bijdragen voor je gemoedstoestand, daarom gebruik ik ook wierook, echter vind ik wel dat jullie de tekst moeten herzien en meer wetenschappelijk moeten onderbouwen.

<anoniem>"

 

Ons antwoord:

"Beste ,

Dank je wel voor je uitgebreide reactie.

We krijgen vaker reacties van mensen die autisme hebben of er mee te maken hebben. Het lijkt een goed idee om onze benadering van autisme wat meer uit te leggen en zoals je vraagt wetenschappelijk beter te onderbouwen.

Laat ik beginnen met je bewering dat autisme genetisch bepaald is en dat er geen andere oorzaken zijn. In de literatuur over autisme vind je echter ook andere beweringen als relaties met voeding en vaccinaties. Maar laten we je stelling 'autisme is genetisch bepaald' eens onder de loep nemen. Als iemand een gen heeft dat autisme kan veroorzaken betekent dat niet dat hij autistisch wordt: het gen kan blijvend 'uit-staan', net zoals het niet betekent dat als je een borstkanker gen hebt je borstkanker zult krijgen. Je hebt er dan een predispositie (een aanleg) voor en dat betekent weer dat er factoren zullen zijn die het (autistisch) gen 'aan-zetten'. Anders gezegd: met een autistisch gen -als dat bestaat- heb je alleen een kans dat je autistisch wordt en dient het gen eerst getriggerd te worden. In onze zienswijze gebeurt dat triggeren door middel van emotionele trauma's. Een potentieel autist kan bijvoorbeeld zo schrikken van de pijn van een emotionele gebeurtenis dat hij zich emotioneel afsluit en zijn gevoel niet meer bereikbaar is. Het is een vlucht voor emotionele pijn en de angsten die bij autisme horen zijn perfecte mechanismen om het gevoel voor de rest van je leven onbereikbaar te maken en je te vrijwaren van het herbeleven of herervaren van die pijn.

In mijn visie kun je op verschillende manieren reageren op een emotioneel trauma en een ervan is een autistische reactie als het trauma zeer intens is. Een ander, met misschien een vecht-gen, kiest om terug te vechten of heb je de keuze te gaan rebelleren met een rebel-gen. Een andere mogelijkheid is dat je een timide karakter krijgt en een introverte natuur. In mijn visie kies je dus voor een reactie of een respons die simpelweg bij je past (gen of geen gen). 

Ik vroeg me af hoe dr. House, uit de serie House, hierop zou reageren, want ik denk niet dat hij het gen-idee zou pikken. Dat is voor hem een te makkelijke verklaring die weinig kan verklaren bij een emotionele aandoening als autisme. Hij zou zeggen je hebt geen gevoel van liefde of genegenheid door een gen, je bent niet intelligent door een gen, onze genen bepalen niet hoe wij op elk ogenblik reageren, zo makkelijk kun je je er niet van af maken. Er moet een rationele verklaring zijn waarbij alle puzzelstukjes passen. Elke aflevering gaat daarover.

Andere mensen vragen ook regelmatig naar wetenschappelijk onderzoek en wetenschappelijk bewijs. "Als het niet bewezen is mag je niet zeggen dat het helpt" is hun stelling. Dat is juist maar je mag wel zeggen dat het kan helpen. Het idee dat wetenschappelijk onderzoek en bewijs de toverwoorden zijn vraagt om wat nuancering. Het is namelijk zo dat alleen de exacte wetenschappen als natuurkunde en scheikunde hard bewijs kennen. De niet-exacte wetenschappen (waaronder geneeskunde, psychologie en economie) kennen het begrip hard bewijs niet, aangezien alles altijd gebaseerd is op waarschijnlijkheid, op kans dus. Geen enkel medicijn werkt bij iedereen: er is een kans dat het bij jou zal werken. Wetenschappelijk onderzoek bij geneeskundige toepassingen gaat niet verder dan onderzoeken of iets werkt en bij welk percentage. Of een bepaald middel net zo werkt bij mensen met meerdere aandoeningen en ook even goed wordt bijvoorbeeld niet onderzocht! Als het 'fout' gaat kiest de arts voor een ander middel wat mogelijk beter werkt. 

We denken dat wetenschappelijk onderzoek veel meer voorstelt dan het in werkelijkheid is. In onze visie lever je 'wetenschappelijk' bewijs als het bij iemand werkt (en zeker bij autisme aangezien autisme 'ongeneeslijk' is). Als het bij meerdere personen werkt wordt het bewijs sterker en zwaarder. Wij hebben genoeg bewijs dat de voel-gel helpt.

Dan heb je nog mensen die met de suggestie optie komen: het placebo effect verklaart alle gevallen van succes bij een middel dat niet kan werken. "Het is allemaal suggestie!" Ze lijken hiermee de suggestie te geven dat je alleen door echte medicijnen beter mag worden. 'Telt het anders niet dan, ben je dan niet echt beter', zou ik vragen. Het feit dat het placebo-effect bij sommige aandoeningen boven de 50% ligt, geeft alleen maar aan wat het effect van geloven (in de dokter) op het lichaam kan zijn.

Als laatste: autisten leven in hun hoofd en weten alles met hun hoofd, maar er bestaat een wereld van gevoel en voel-gels werken via het gevoel (of je nu kan voelen of niet). Ze werken niet via de geur zoals je denkt. 

The proof of the pudding is in the tasting, zeggen de Engelsen. Het bewijs dat de voel-gels wel of niet werken hangt niet af van wat je in je hoofd weet, maar van het testen. Proef eerst als je iets over de smaak van de pudding wilt zeggen :-). 

Met vriendelijke groet, Robert"

De geinteresseerde heeft geantwoord op bovenstaande e-mail met diverse persoonlijke voorbeelden. Daarom hebben we slechts onze reactie en niet de e-mail van de geinteresseerde gepubliceerd.

" Nu mijn response op je uitgebreide stuk. We krijgen zelden antwoord terug als wij een antwoord geven dus je bent een leuke en welkome uitzondering.
Ik begrijp dat je niet mee kunt met mijn visie op het ontstaan van autisme gezien je studie van je familie en omgeving. Mijn argumenten zijn echter niet licht weg te schuiven als je bedenkt dat ik aanleg voor autisme erken als dusdanig. Daar komt bij dat de wetenschap van epi-genetica ontdekt heeft dat onze genen minder vastliggen dan we tot nu toe dachten. Genen kunnen veranderen in ons leven en we kunnen dus andere genen doorgeven dan we gekregen hebben van onze ouders. Ook is ontdekt dat beperkingen veelal als een methylgroep aan genen hangen en die beperkingen wegvallen met het wegvallen van de methylgroep. Autisme zou daarom weleens een methylgroep aan een gen kunnen zijn en geen aparte gen. Even verder kijkend of redenerend kun je met vrij grote zekerheid zeggen dat zo'n methylgroep er na een trauma aan het gen wordt gehangen. Het trauma is dan de oorzaak en niet het gen. De volgorde is dan: psychologische disharmonie of trauma kan een lichamelijke verandering geven als de disharmonie lange tijd blijft bestaan. Als je daarna de lichamelijke afwijking vindt geef je daaraan gemakkelijk de schuld van het psychologische probleem. Dezelfde foute redenering zie je bij hersenonderzoek: bij een gedachte hoort een elektrisch stroompje of bij een gevoel hoort een hormonale verandering en als we dat stroompje of de hormonale verandering meten, zeggen we dat die de gedachte of het gevoel veroorzaakt. De wetenschap erkent bewustzijn niet als primaire kracht dus alle oorzaken zijn fysiek. Een rationeel denkend mens zal echter niet denken dat een elektrisch stroompje gedachten veroorzaakt, maar dat gedachten zich lichamelijk vertalen in elektrische stroompjes. De wetenschap verwisselt oorzaak en gevolg en wij gaan daar normaal gesproken gewillig in mee :-).
Daarmee komen we op het belangrijkste punt bij de mens en dat is zijn vrije wil en zijn vrije keuze. Zijn wij in alles slachtoffer van de natuur of is onze vrije wil en vrije keuze de hoogste waarde en daarmee in principe de bepalende factor? Wij bevinden zich nu nog aan beide kanten. In ons leven kunnen we veel bepalen, maar lichamelijk zijn we voornamelijk afhankelijk van andere willen.
Stel nu dat onze voel-gel Hulp bij autisme werkt en in dit geval bij jou werkt, dan krijg jij een vrije wil in deze. Jij bepaalt dan of je vrij wilt komen van je autisme.
In mijn ogen zijn de voel-gels producten die je veel meer zeggenschap kunnen geven over je eigen leven. Zonder voel-gels is disharmonie vaak de bepaalde factor in ons leven, met voel-gels kan harmonie de bepalende factor in ons leven worden. Een verschil tussen dag en nacht.

Wij noemen de geur-gels tegenwoordig voel-gels omdat vaker wordt gedacht dat het om de geur gaat. De werking treedt echter al op als je het potje of buisje in je hand neemt, zonder dat je de gel ruikt. Ruiken kan, maar is niet noodzakelijk voor de werking.

Je bent natuurlijk hartelijk welkom in ons magazijn. Ik kan het je aanbevelen want dan kan je meerdere voel-gels voelen en 'zien' wat ze doen.

Met vriendelijke groet, Robert"

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Depressie

De oorzaak van depressie ligt in de meeste gevallen verscholen achter een gevoel van gebrek aan erkenning. Wanneer we ons niet gezien en gekend voelen zoals wij onszelf zien en kennen, wanneer we over het hoofd worden gezien, wanneer we de waardering missen die we verdiend hebben, kan depressie een reactie daarop zijn. "Als jullie me niet waarderen, dan doe ik niet meer mee". In de depressie voel je je heel gerechtvaardigd en dat maakt het moeilijk om het aan de kant te zetten.
De Hulp bij Depressie voel-gel geeft je een handvat om je depressie achter je te laten omdat het je helpt los te komen uit de greep die depressie normaal gesproken over je heeft. De harmonie van de bloemen oliën helpen je harmonie terug te brengen in het conflict dat de depressie veroorzaakt. Met Hulp bij Depressie kun je veel gemakkelijker je zinnen verzetten en automatisch weer zin in het leven krijgen. Sommige mensen voelen dat de voel-gel hen als het ware uit de depressie trekt.
Vergeet de voel-gel niet bij je te dragen. Hij helpt alleen als je hem bij je draagt, liefst om je hals. Op een moment dat je de donkerte en zwaarte van een depressie op voelt komen of over je heen voelt dalen, pak je het buisje of potje in je handen en je zult voelen dat alles weer lichter wordt.
Depressie is geen licht probleem en daarom zul je de voel-gel weken danwel maanden bij je dragen om te voorkomen dat je terugvalt in je depressie.
Je mag je voel-gel ook aan anderen geven, de werking van de bloemen oliën blijft altijd hetzelfde. Het is wel zo dat een ieder andere dingen kan voelen bij dezelfde voel-gel.

De voel-gel kun je gebruiken ook als je op anti-depressieve medicatie staat. Wanneer de symptomen van depressie minder worden kun je je arts vragen of de dosering van je medicatie verlaagd kan worden.

Wanneer je door de voel-gel van je depressie afgekomen bent, schrijf het ons, zodat meer mensen met depressie je verhaal kunnen lezen.

Artikelen:

 

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Drukke Kinderen

Drukke kinderen gooien zichzelf naar buiten. De rede kan zijn dat zij het moeilijk hebben met zichzelf. De drukte is een soort vlucht van zichzelf vandaan.
Deze voel-gel kan er voor zorgen dat het kind weer dichter bij zichzelf komt en vriendjes wordt met zichzelf. We krijgen veel berichten dat kinderen het heel fijn vinden.

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Eenzaamheid

Deze voel-gel brengt je weer in contact met je blije zelf. Het voelt alsof de liefste moeder je omarmt. Als dat gebeurt voel je je niet meer eenzaam en helpt het je over de drempel te stappen en weer contact te maken met anderen. Met deze voel-gel is het waard te leven en het leven te ervaren in al haar rijkdom en variatie.

Je kunt geen liever gebaar maken naar een eenzaam iemand dan hem of haar deze voel-gel te laten voelen en ervaren.

Artikel: Vier op de tien Nederlanders voelen zich eenzaam: http://www.gels4.me/artikelen/vier-op-de-tien-nederlanders-voelen-zich-eenzaam.html

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Egoisme

De essentiële oliën en absoluuts in de voel-gel Hulp bij egoïsme zijn afgestemd om je te helpen bewust te worden van het egoïsme in je denken, voelen en doen en je te helpen dat te veranderen. De werking kun je bijvoorbeeld ervaren doordat je kritiek op anderen minder wordt, dat je bewuster wordt bij alles wat je doet, dat je eerlijker probeert te worden, dat je geweten beter werkt en je anderen meer wilt helpen.
Hulp bij egoïsme is de eerste gel in de reeks waar Geven, Dankbaarheid, Vertrouwen, Geloof (in je ziel), Bij je zelf, op volgen of bij passen. Als laatste (in deze serie) is er de voel-gel Nederigheid.
Hulp bij egoïsme werkt nog sterker als je het potje of buisje vast houdt en tegelijkertijd visualiseert in een gevoel van egoïsme. Je zult kunnen voelen dat het effect heeft op egoïstische houdingen. 

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij heimwee

Heimwee treft je meestal als je nog jong bent, maar heimwee kan je op elke leeftijd hebben en houden. Bij heimwee verlangt ons lichaam ernstig terug naar de veiligheid en geborgenheid van thuis, van ons nestje. Het lichaam wil zich verbonden blijven voelen met thuis en dat kan alleen door fysiek in de buurt van thuis te zijn.
De bloemen oliën van de voel-gel Walvis Bewustzijn blijken goed te werken bij heimwee. De voel-gel Hulp bij Heimwee is dus de voel-gel Walvis Bewustzijn met een ander etiket.
Misschien voelt de walvis zich overal thuis in de wereld oceanen, of misschien is hij fysiek zo groot dat hij altijd thuis is bij zichzelf. In ieder geval kun je Hulp bij Heimwee uittesten of het werkt als je het buisje of potje met je meedraagt bij een logeerpartijtje of op vakantie. Wanneer je toch heimwee voelt opkomen, pak de voel-gel dan in je handen en je kunt dan gelijk voelen dat de kracht van de heimwee afneemt en verdwijnt.
Heb je goede of leuke ervaringen of belevenissen met Hulp bij Heimwee of Walvis Bewustzijn schrijf ons, want het is goed voor mensen met heimwee om ze te kunnen lezen.

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Karma

De essentiële oliën en absoluuts in de voel-gel Hulp bij karma zijn afgestemd om:

 • Je karma laag voor laag omhoog te laten komen en vervolgens te laten verdwijnen
 • Je te helpen tot al je karma verdwenen is.

Hulp bij karma kan in het begin minder prettig aanvoelen. Dit gebeurt vooral als er beelden zijn (uit vorige levens) die je niet herkent en niet begrijpt. Houd het in het begin niet langer dan 15 minuten vast en draag het niet bij je. 
Je karma stroomt gemakkelijker weg als je eerst goed gegrond bent.

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Klagen

De essentiële oliën en absoluuts in de voel-gel Hulp bij klagen zijn afgestemd om:

 • Je te helpen stoppen met oordelen en veroordelen
 • Je te helpen los te komen van je ego en je vervelende kanten (die je op anderen projecteert)
 • Je te bevrijden van beelden en herinneringen, van situaties en personen etc.
 • Jezelf te aanschouwen, je hoofd stil te zetten en je boven jezelf uit te laten stijgen
 • Je bewust te maken van je minder- en meerderwaardigheidsgevoel(ens).

Bijzonder bij Hulp bij klagen is dat het lijkt alsof het stap voor stap duisternis in je oplost.
Hulp bij klagen helpt je de ander te accepteren zoals hij/zij is.
Hulp bij klagen werkt nog sterker als je het potje of buisje vast houdt en tegelijkertijd visualiseert in je klaagstuk en je zult voelen dat de drang naar klagen vermindert.

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Oorlogstrauma\'s

Deze voel-gel kan trauma’s uit de oorlog, ook tweede generatie trauma’s helpen verminderen.
Een voorbeeld is een mevrouw waar het onderwerp oorlog tot veel emotionele en psychologische problemen leidde. Met deze voel-gel in handen heeft ze zelfs oorlogsmusea in Frankrijk kunnen bezoeken.

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Twijfel

U kunt niet kiezen u twijfelt: voor beide keuzes is iets te zeggen maar u weet niet zeker wat zwaarder weegt of zwaarder hoort te wegen. Wanneer u een cadeautje voor iemand anders wilt kopen, kan de twijfel nog grotere vormen aannemen. 

Het potje Hulp bij Twijfel biedt de oplossing: hou het potje een minuutje in uw handen en zie, de twijfel verdwijnt en u bent zeker van uw keuze. Bij een cadeau voor iemand anders: hou het potje in uw handen en denk aan die persoon of  nog beter voel die persoon en binnen een minuut weet u wat u moet kopen.

Het is ons hoofd dat niet kan besluiten en maar blijft afwegen, redeneren en verwarring stichten. Met Hulp bij Twijfel gaat u ongemerkt te raden bij uw gevoel en uw gevoel weet direct en twijfelt niet. Uw gevoel kan perfect voor-voelen en aanvoelen.

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Verdriet

De voel-gel Hulp bij Verdriet helpt je verdriet te verwerken. De werking kun je zelf testen door een specifiek verdriet in je terug te voelen. Je neemt dan het buisje of potje Hulp bij Verdriet in je handen en kijkt en voelt wat er gebeurt. Vaak komt het verdriet omhoog en vloeit weg. Soms komt het omhoog met tranen, zelfs veel tranen. Blijf rustig zitten en blijf het buisje of potje vasthouden. Leg het niet van schrik weg, want daarna moet je het verdriet zelf verwerken en dat kan lang duren. Als je het vast blijft houden wordt het verdriet langzaam minder. Wanneer je een tijdje later het verdriet weer in jezelf probeert op te zoeken dan zul je, als het goed is, het niet terug kunnen vinden.

Bloemen zijn vrienden die ons echt kunnen troosten; zo troosten dat ons verdriet voorgoed verdwijnt.

Wanneer alle verdriet uit je leven is verdwenen, kun je het buisje of potje aan iemand anders met verdriet geven. Wees niet bang: jouw verdriet zit niet in het potje. Elk potje of buisje blijft schoon en neemt geen negatieve dingen op. Bloemen zijn alleen positief!

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Hulp bij Weerstand

De essentiële oliën en absoluuts in de voel-gel Hulp bij weerstand zijn afgestemd om:

 • Innerlijke weerstand te laten wegvloeien
 • Je te helpen niet meer om de (hete) brij heen te draaien
 • Je innerlijk gevoel te openen
 • Je te laten voelen hoe lekker geen weerstand hebben is
 • Je te laten voelen wat vrijheid is.

Hulp bij weerstand ontstrest, haalt je uit de negatieve spiraal van denken en lost je oude psychologische weerstanden op. De voel-gel Rust in je buik is een goede opvolger na Hulp bij Weerstand.
Hulp bij weerstand werkt nog sterker als je het potje of buisje vast houdt en tegelijkertijd visualiseert op de plek van de weerstand en je zult voelen dat de weerstand langzaam wegebt.

Bekijk de voel-gel in onze webwinkel>>>

Inspiratie
voel-gels

Sensing magazine

“Flowers are the moments’ representations of things that are in themselves eternal.” Sri Aurobindo

Unable to connect to the database server at this time1.