De Moeder's Geuren links

Geuren en Wierook links

Sites van Wierookgebruikers

Andere Wierook webwinkels

Spirituele en Nieuwetijd sites

Ordering in other countries
Links

Spirituele en Nieuwetijd sites

 • SriAurobindo.nl: Een deel van de vertaling van The Life Divine van Sri Aurobindo, artikelen over spiritualiteit, wetenschap en sociale ontwikkeling en aan de hand van de film "12 O'clock High", een jaren '50 Hollywood film met Gregory Peck, worden tien spirituele principes besproken waarmee iedere organisatie kan worden verheven tot het leveren van topprestaties: Maximum Effort
 • Nieuwepolitiek.nu
  In de Regenboogpartij vertegenwoordigt iedereen zichzelf.
  De Regenboogpartij is een ďOpen SourceĒ partij, gebaseerd op waarden, waar iedereen opbouwende ideeŽn kan delen en uitwisselen (want zodra een idee je aanspreekt, wordt het ook jouw idee!)
  De Regenboogpartij heeft geen programma, het is een verzamelpunt van ideeŽn en oplossingen die praktisch uitvoerbaar zijn en tegelijkertijd onze samenleving drastisch en essentieel veranderen.
  De Regenboogpartij kent geen lidmaatschap. Ieder individu kan een eigen bijdrage geven in de vorm van ideeŽn, voorstellen, initiatieven, projecten ÖÖ..
  De Regenboogpartij kent geen leider(s), de Regenboogpartij wordt vertegenwoordigd door de individuen die zich verwant voelen met ťťn of meer van de ideeŽn, voorstellen of initiatieven die verwoord zijn door een Regenboog individu.

 • NewEnergyEssences: De ontwikkelingen en producten van Mayra Del Pilar Carcamo Berty, de uitvindster van de Moeder's Spirituele Cosmetica en 1 van de schrijfsters van De Ware Vrouw, vindt u op haar site http://www.newenergyessences.nl/ en haar Facebook pagina.
  "De bron waaruit ik Spirituele Kennis en ervaring over de Natuurkrachten put,is de Sjamanistische, Mystieke & Spirituele traditie van de Wayuu indianen uit Colombia. Ik ben een van de erfgenamen van deze eeuwenoude, oorspronkelijk mondelinge, traditie.
  Het is mijn Intentie, missie en Aspiratie(de ware richting van mijn ziel) om uw te helpen. Helpen om bewust te worden, helpen om u weer het Liefde-Kracht-Energie aanwezig in de natuur te laten ervaren,te voelen en liefhebben." 
 • ZelfZijn is het nieuwe platform voor mensen die bewust willen leven. Ze hebben een ruim mogelijk aanbod te geven. Online cursussen, lezingen en workshops, nieuws, webshops, informatie over therapeuten, trainers, schrijvers en kunstenaars, een uitgebreide agenda...EN natuurlijk Mijn ZelfZijn. Dat is de ZelfZijn community. Hier kan je je eigen pagina's aanmaken, chatten, discussieren, foto's, video's en muziek uploaden, kortom gelijk gestemden ontmoeten en nieuwe vrienden maken.
 • De Stichting Bomen Over Leven verzorgt jaarlijks talrijke publieksexcursies, overdag en 's avonds, zowel doordeweeks als in het weekend en zet aan tot boomplantprojecten en het behoud van oude, waardevolle bomen. Bij evenementen delen ze probeerpakjes van de Moeder's Geuren uit: Bomenoverleven
 • Hou je van chocolade en red je graag bomen? Red bomen door het eten van chocola. Bij elke reep chocola van "Organic Meltdown" red je een boom in de tropisch regenwouden van Ecuador. En bekijk op google earth de boom die jij hebt gered (bij het eten van een stukje chocola). Bezoek de site van Organicmeltdown.com.
 • Geschilderde Ikonen in eitempera-techniek en Boeddha's in aquarel: Ikonenboeddhas
 • Spiritueel Uit in Amsterdam: Zoek via de uitgebreide lijst/agenda van Centrum De Drakekop
 • Overzicht van New Age zaken:New Age start pagina
 • Een mooi site (ook nog eens toevallig een wierookgebruikster): Ayla's new-age Homepage
 • Een zeer uitgebreid overzicht van allerlei New Age zaken: New-age.uwpagina.nl
 • LinkyourLink, een zeer uitgebreide webdirectory : http://nl.wierook.linkyourlink.com/

 
Wil je ons ook een adres doorgeven?
info@wierook.nl
 
Mira International BV
Kvk: 33186634
BTW-nr: NL8120.44.745.B.01

Producten ruiken, voelen en zien? Dan bent u van harte welkom bij ons op ons magazijn aan de Edvard Munchweg 27.
open van maandag t/m vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur. Gelieve voordat u komt graag even te bellen naar 06 2011 0511.

magazijn:
Edvard Munchweg 27 (bedrijfsterrein het Atelier)
1328 MA Almere
een routebeschrijving vindt u hier
tel: 036-5348610
mob: 06-20110511
fax: 084-8314052

bankgegevens:
IBAN: NL83INGB0004789744
BIC: INGBNL2A
Bezoek ook onze andere websites: www.gels4.me - www.emwinkel.nl - www.moedersgeuren.nl - www.tapestries.nl