Verkoopadressen Spreekbeurt info Nieuwsbrieven Info over Mira International

Sponsorprojecten

Allerlei

Reacties

Wierook veilig?
Nieuwsbrieven
- Eerste email nieuwsbrief
- Nieuwsbrieven 3, 4 en 5
- Nieuwsbrief 6
- Nieuwsbrief 7
- Extra Nieuwsbrief
- Nieuwsbrief Mei 2010
- Nieuwsbrief December 2010
- Uitnodiging 27 februari 2011
- Nieuwsbrief December 2011
- Nieuwsbrief December 2012
- Nieuwsbrief Oktober 2013
- 16de Vriendennieuwsbrief 2013

De 6e Nieuwsbrief van de Vrienden van de Moeder's Geuren

Eindelijk weer onze jaarlijkse nieuwsbrief: de 6de vriendennieuwsbrief. De onderwerpen zijn dit maal: geurnieuwtjes voor jou, wizzjedatjes, de geuren Top 10 en weer nieuwe aanbiedingen voor de vrienden. En alvast geurige feestdagen gewenst van alle Mira’s: Henriette, Vivienne, Hyacintha, Niels, Eline, Ghislaine, Chafia, Figen, Arie, Sattwa en Robert.

Geurnieuwtjes voor jou

Nieuwe geurwenskaarten – Dierengroetkaart en Smoezenkaart

Er zijn 2 nieuwe kaarten bij gekomen! De langverwachte Dierengroetkaart met 28 dierengroeten in verschillende dierentalen. Op onze website kun je opzoeken over welk dier het gaat als je de taal nog niet geheel machtig bent. En de nieuwe Smoezenkaart. Die is nog zo nieuw dat hij op dit moment gemaakt wordt en begin volgend jaar in de winkels ligt.

Nieuwe wierookgeuren: Geranium Goud, Lentebloesem Goud, Kokosnoot, Chocolade en Kerstwierook.

We hebben 2 nieuwe Gouden Geuren: Geranium Goud met de omschrijving: een volle rijke rode geur verwant aan rozengeur. De betekenis van de Geraniumbloem is geluk - en Lentebloesem Goud met de omschrijving: de frisse en opbeurende geuren van de lente vol vriendelijkheid en blijheid. De Gouden Geuren zijn er in pakjes met 24 lange stokjes voor € 2,75, 12 kegeltjes voor € 2,30 en met 12 korte stokjes voor € 1,10.

Er zijn ook 3 nieuwe Mira Wierook geuren: Kokosnoot met de omschrijving - de fijne geur van kokos maakt dat je je waant op een exotisch eiland of achter een heerlijke rijsttafel en Chocolade met de omschrijving - een eigen chocoladefabriek en je kunt er net zoveel van smullen als je maar wilt, want je wordt van deze chocolade niet dik. De Kokosnoot en Chocolade zijn er in pakjes met 24 grote stokjes of 12 kegeltjes voor € 1,85 en met 12 korte stokjes voor € 0,75.

De Kerstwierook kan je al kennen van onze Kerstolie, een heerlijk zachte en warme geur, een mengsel van Den, Kaneel en Sinaasappel De Kerstwierook is verpakt in een pakje met 12 grote stokjes voor € 0,95 en 12 korte stokjes voor € 0,59.

Wij hebben ook een Kerst 3-in-1 geurcadeauverpakking met de geuren Dennen, Kerstwierook en Mirre Goud. Het pakje bevat 3 maal 8 grote stokjes voor € 1,95.

Essentiële oliën

Begin volgend jaar krijgen we eindelijk de langverwachte lijn met 21 essentiële oliën. Natuurlijk, zoals jullie gewend zijn, van topkwaliteit voor een redelijke prijs.

Aroma geurkaarsjes

Begin volgend jaar krijgen we ook geurkaarsjes met onze Moeder’s Geuren geuren. Ze zullen duidelijk geuriger zijn dan wat je nu meestal in de winkel aantreft. Op dit moment wordt alles ontwikkeld in een vrouwenproject in Madras (dat tegenwoordig Chennai heet). De geurkaarsjes komen in de vormen: vierkante kaarsen, in terracotta kommetjes, in glaasjes en in theelichtjes.

De Moeder’s Geuren Internetwinkel

De internetwinkel is geheel vernieuwd en in een gemakkelijker jasje gestoken. Je hoeft je niet meer te registreren en we zijn bezig om bij elk product een mooie foto te plaatsen.

Er is geen minimum bestelgrootte meer. Beneden de € 15 betaal je dan wel € 5,25 portokosten. Als je tussen de € 15 en € 30 bestelt betaal je € 3 porto en boven de € 30 betalen wij de verzendkosten. Bij een bestelling boven de € 50 krijg je zelfs 10% korting. Bij je eerste bestelling kan je het makkelijkst betalen via overmaking van het bedrag op onze giro of bankrekening of met een automatische incasso. Vanaf de 2de bestelling kan je betalen met de acceptgiro die we bij de bestelde producten meesturen. Kom gauw eens langs en neem een kijkje op www.wierook.nl  De nieuwe geuren zal je nog niet in alle winkels vinden, dus als je niet kunt wachten...

Wizzjedatjes

wizzjedat we na het SBS6 tvprogramma ook op de radio te horen zijn geweest? Het interview in de Lotusvijver (Ohm omroep) kan je beluisteren via onze homepage.

wizzjedat we een ‘nieuwe’ medewerker hebben die onze website innoveert? De nieuwe webwinkel en het nieuwe menu zijn z’n eerste wapenfeiten. Zijn naam is Sattwa. Hij komt aan deze naam omdat de sinaasappelbloesem van de Moeder’s Geuren op 24 februari 1978 door hem ontwikkeld is. Toen hadden al onze geuren een 2de naam in het Sanskriet. En je raadt het al, de sinaasappelbloesem heette Sattwa Orange Blossom. Vanaf dat moment noemde iedereen hem spontaan Sattwa

wizzjedat we grofweg hebben berekend dat elke Nederlander gemiddeld een maal een product van ons heeft gekocht?

wizzjedat we ook een Ganesh terracotta orkest in ons assortiment hebben? Er zijn 6 verschillende muzikanten in 3 formaten. Ganesh is de god met het olifantenhoofd en staat voor geluk, vriendschap en welvaart. Je zult ze meestal bij de Wereldwinkel aantreffen.

wizzjedat je nu op onze website het proces van wierook maken kunt volgen in woord en beeld? In het menu ‘over wierook en geuren’ zie je onder ‘wierook maken in woord en beeld’ de verschillende fasen in het proces.

wizzjedat we een forum hebben op onze website? Hier kan je een discussie beginnen over wierook en alles wat met geuren te maken heeft.

wizzjedat het heel goed gaat met onze sponserscholen? Foto’s kun je bekijken op onze website via het menu ‘sponsorprojecten’.

Aanbiedingen voor Vrienden

Kerstgeurkaarten:

ook dit jaar geldt voor jullie weer de aanbieding voor Kerstgeurkaarten. Je krijgt 50 Kerstkaarten van € 47,50 voor € 25,00 of 25 Kerstkaarten van € 23,75 voor € 15,00 inclusief verzending.

Kerstcadeautjes:

een leuk gestrikt doosje met 3 pakjes met 12 korte stokjes – Amber, Kokosnoot en Lavendel en 4 kegeltjes Sandelhout en Shanti Nag Champa plus een kegel- en wierookhouder. Als je er 4 via de webwinkel bestelt, betaal je € 22,80 (inclusief € 3 porto). Maar jullie kunnen ze voor een vriendenprijs krijgen van € 17,80 (inclusief porto).

Je kunt bestellen via de mail, fax of post. Je krijgt je bestelling dan met een acceptgiro.

Top 10 geuren

(pakjes met 24 stokjes)

 1. Lavendel
 2. Sandelhout
 3. Zuiveringshout
 4. Lotus
 5. Rozen en Viooltjes
 6. Amber
 7. Vanille
 8. Jasmijn
 9. Patchouli
 10. Musk
 11. Zuiveringshout is met stip naar 3 gestegen
 
 
Mira International BV
Kvk: 33186634
BTW-nr: NL8120.44.745.B.01

Producten ruiken, voelen en zien? Dan bent u van harte welkom bij ons op ons magazijn aan de Edvard Munchweg 27.
open van maandag t/m vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur. Gelieve voordat u komt graag even te bellen naar 06 2011 0511.

magazijn:
Edvard Munchweg 27 (bedrijfsterrein het Atelier)
1328 MA Almere
een routebeschrijving vindt u hier
tel: 036-5348610
mob: 06-20110511
fax: 084-8314052

bankgegevens:
IBAN: NL83INGB0004789744
BIC: INGBNL2A
Bezoek ook onze andere websites: www.gels4.me - www.emwinkel.nl - www.moedersgeuren.nl - www.tapestries.nl