Verkoopadressen Spreekbeurt info Nieuwsbrieven Info over Mira International

Sponsorprojecten

Allerlei

Reacties

Wierook veilig?
Nieuwsbrieven
- Eerste email nieuwsbrief
- Nieuwsbrieven 3, 4 en 5
- Nieuwsbrief 6
- Nieuwsbrief 7
- Extra Nieuwsbrief
- Nieuwsbrief Mei 2010
- Nieuwsbrief December 2010
- Uitnodiging 27 februari 2011
- Nieuwsbrief December 2011
- Nieuwsbrief December 2012
- Nieuwsbrief Oktober 2013
- 16de Vriendennieuwsbrief 2013

De 5e Nieuwsbrief van de Vrienden van de Moeder's Geuren

Het was weer lang wachten op de 5de vriendennieuwsbrief met kerstwensen en geuren. In de praktijk verschijnt de nieuwsbrief slechts éénmaal aan het eind van het jaar. We willen er daarom een emailnieuwsbrief aan toevoegen, die vaker zal verschijnen. Als je een emailtje stuurt naar nieuwsbrief@wierook.nl dan krijg je die nieuwsbrief als we nieuwe producten introduceren of als er in de media iets verschijnt m.b.t. wierook en geuren of je iets leuks of interessants kunnen vertellen. De onderwerpen zijn dit maal: geurnieuwtjes, wizzjedatjes en weer een aanbieding voor de vrienden en jullie vrienden.

Geurnieuwtjes

Nieuwe wierookgeuren: Jasmijn Goud en Sinaasappelbloesem Goud

Arie en Robert hebben 2 bijzondere Gouden Geuren gemaakt:

Jasmijn Goud met de omschrijving
- Je waant je in een stukje van jezelf dat je nooit gekend hebt. Het gevoel vrede met jezelf te hebben, bij jezelf thuis te zijn. De geur is vol schoonheid en puurheid. Jasmijn Goud brengt een spirituele atmosfeer en

Sinaasappelbloesem Goud met de omschrijving
- Een diep geurende citrus vol neroli en petitgrain olie en een vleugje van de essentiële oliën van jasmijn en roos. Opwekkend, verhelderend en creatief.

Je kunt ze krijgen bij elke winkel die de Gouden Geuren verkoopt. Je kunt de nieuwe geuren ook proberen via het 12 Gouden geuren assortimentsdoosje en het gouden probeerpakje “Zelfvertrouwen”.

Shanti Nag Champa kegeltjes
Er zijn nu ook Nag Champa kegeltjes te koop. Wij zijn de eerste leverancier in Nederland die ook Nag Champa in de vorm van kegeltjes verkopen; 12 kegeltjes voor € 1,85.

Parfum assortimentsdoosjes
Je kunt nu ook onze parfums in assortimentsdoosjes krijgen met 3, 4 of 6 geuren. Het zijn testgeuren met  slechts 2 ml parfum in een flesje, waardoor de prijzen laag zijn met resp. € 5,95, € 7,95 en € 10,95. De doosjes hebben 12 thema’s waaronder ontspannende geuren, blije geuren, witte bloemen boeket, bos- en woudgeuren, lenteboeket, zomerboeket, mannengeuren en natuurlijk romantische geuren. De parfumbrochure met geuromschrijvingen kan je lezen op onze website www.wierook.nl onder geuromschrijving – parfums.

Aroma geurkaarsjes
Volgend jaar krijgen we een eigen lijn aroma geurkaarsjes in een terracotta kommetje. Je kunt dan op een andere manier 12 van onze wierookgeuren ervaren. Een kaarsje zal zo’n 8 tot 10 uur branden en gaat € 1,95 kosten. 

Wizzjedatjes
- wizzjedat wierook bij pijn kan helpen? In een artikel lazen we dat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat als vrouwen een prettige geur ruiken, de pijn die zij voelen afneemt. Dit was niet het geval bij mannen. Maar beiden voelden zich wel prettiger door de geur.

-wizzjedat we al 2 kindergeuren hebben gemaakt: Kabouterherberg en Hobbitstee. Als we er 12 hebben dan komen ze ook op de markt. Het worden natuurlijk pakjes met 12 kleine stokjes.

-wizzjedat we ook aan het denken zijn over een wierook zelf-maak doos? Wat vindt jij ervan?

-wizzjedat pas in het tijdschrift VRIENDIN een probeerpakje van onze wierook zat? Zo is onze wierook bij 125.000 families gekomen.

-wizzjedat pas ook in het tijdschrift YES een bon zat waarmee je bij de Wereldwinkels een gratis probeerpakje van onze wierook kan ophalen?

-wizzjedat we hopen dat we volgend jaar een STER-spot kunnen maken? Komt je favoriete wierook in alle huiskamers.

-wizzjedat de internetsite weer uitgebreid is? Je kan bij de button WAT IS NIEUW steeds zien wat er veranderd of bijgekomen is. Arie houdt dit allemaal bij voor ons.

-wizzjedat je ons je ervaringen met onze wierook kunt sturen en wij het dan op onze site zetten? Of een aardig artikel wat je gelezen hebt over geur. Alles wat maar met geur te maken heeft.

-wizzjedat wij graag op onze site plaatsmaken voor de Vrienden van de Moeders Geuren? Als je ons gegevens over jezelf stuurt dan zetten wij het op het Vrienden Contactplein. Belangrijk is natuurlijk je emailadres en je naam of alias. En de rest mag je zelf invullen, bijvoorbeeld je favoriete geuren, je ervaringen, je interesses, een fotootje van je zelf of je hamster.

-wizzjedat er al rond de 1000 bezoekers per week op onze site komen?

-wizzjedat er nu 2 gemarmerde (beschilderde) bestelbussen van de Moeder’s Geuren rondrijden? Heb je ze gezien? Stuur ons een berichtje met datum en plaats en wij sturen je een gratis probeerpakje.

-wizzjedat  wij een heel leuk en bijzonder schoolproject in India steunen? Het is een school en onderwijsmethode voor de toekomst. De school is al heel succesvol met 132 kleine kinderen en elke dag nieuwe aanvragen voor het nieuwe schooljaar in juni 2003. Elk jaar komt er een hogere klas bij. Wij hopen dat het succes van de school veel navolging krijgt en de onderwijsmethode zich zal verspreiden over heel India. Kijk maar eens op onze site bij het sponsorproject. Er staan veel foto’s van de kinderen en de school in aanbouw.

-wizzjedat wij van plan zijn om voor alle scholen in Nederland een wonderwijs geur pakket willen maken? Een pakket vol informatie over ons zintuig de neus, over geuren, over ruiken en natuurlijk met onze wierook om ruiken te oefenen. Het pakket wordt gratis en op aanvraag toegestuurd. Lijkt ons heel leuk: geuronderwijs. Heb jij nog ideeën voor zo’n pakket? Laat het ons weten ... Als het lukt en succesvol is, dan gaan we hetzelfde doen voor bejaarden en bejaardentehuizen.

-wizzjedat onze geurwenskaarten vertellen dat bloemen een speciale betekenis hebben? Bijvoorbeeld chrysanten geven levensenergie (dus die geef je aan iemand die ziek is), gerbera’s staan voor eerlijkheid, gladiolen voor ontvankelijkheid.  In India is het een gebruik dat als je iemand bloemen wil geven, je kijkt naar de betekenis om de bloemen uit te zoeken die het best bij die persoon of die gelegenheid passen. In een tuincentrum in Groningen waar onze wierook verkocht wordt, zagen ze deze uitleg in de kaarten en het sprak ze zo aan dat ze het bij de planten als informatiebordjes willen plaatsen.

-wizzjedat de Rolling Stones onze wierook hebben gekocht voor hun concert in Nederland?

-wizzjedat er elke maandag in het programma Sponsor Bingo Break van SBS6 over spirituele zaken wordt gesproken? En dat maandag 16 december van 15.20 tot 16.20 uur in het teken staat van (onze) wierook. En dat Robert wordt geïnterviewd en zal vertellen over...?

Aanbiedingen voor de Vrienden

Kerstgeurkaarten:
ook dit jaar geldt voor jullie weer de aanbieding voor Kerstgeurkaarten. Je krijgt 50 Kerstkaarten van €47,50 voor € 32,= of 25 Kerstkaarten van € 23,75 voor € 18,= inclusief verzending.
Kerstgeurenkandootje voor jouw vrienden


Als je snel bent en ons een emailtje stuurt met adressen van je vrienden die onze wierook nog niet kennen dan sturen wij hen in jouw naam een (gratis) Kerstgeurkaart.

Je kunt ons emaillen, schrijven, bellen of faxen op de volgende adressen:
Vrienden van de Moeder’s Geuren

Achterwerf 311-312
1357 DG Almere Haven
telefoon: 036-5400184; fax: 036-5400181
email: miraint@worldonline.nl of info@wierook.nl


De 4e Nieuwsbrief van de Vrienden van de Moeder's Geuren

De onderwerpen zijn dit maal: geurnieuwtjes voor jou, wizzjedatjes en de geuren Top 10.

Geurnieuwtjes voor jou

Nieuwe geurwenskaarten Er zijn 4 nieuwe kaarten bij gekomen! De langverwachte Beterschapskaart met tips om sneller beter te worden, een Anti-Stresskaart met tips om te ontsnappen aan stress, een Felicitatiekaart met gefeliciteerd in 38 talen en een Bedankkaart met bedankt in 38 talen. In de maak is een humorkaart: een Dierengroet kaart dieren-voor-dieren.

Nieuwe wierookgeuren: Vanille Goud en Shanti Nag Champa

Er is een nieuwe Gouden Geur bijgekomen: Vanille Goud met de omschrijving - een heerlijke en wonderschone vanille. Voor wie de gewone vanille te zoet vindt, is deze gouden versie een bredere en diepere geur die inspireert, prikkelt, opwekt om meer van je zelf te ontdekken of je wereld op een andere manier te bekijken.

De Champaca (Mira wierook) is veranderd in Shanti Nag Champa van De Moeder´s India Geuren. Een nieuwe lijn met 12 originele Indiase geuren, waar Shanti Nag Champa de eerste geur van is. De geuren zijn voor de liefhebber van sterke geuren. De brandduur is tussen de 1 en 2 uur. Er zitten 20 stokjes in een pakje dat € 1,85 gaat kosten.

Parfum brochure
Eindelijk is er de parfumbrochure met geuromschrijvingen. Je kan hem inzien en lezen op deze website onder geuromschrijving – parfums.

Essentiële oliën
Begin volgend jaar krijgen we ook een lijn met 21 essentiële oliën. Natuurlijk, zoals jullie gewend zijn, van topkwaliteit voor een redelijke prijs.

De Moeder’s Geuren Internetwinkel
Na wat strubbelingen werkt de winkel nu een stuk beter. Als je je favoriete wierook via onze internetwinkel wilt bestellen, registreer je je eerst om een wachtwoord te maken, zodat je je gegevens voortaan niet meer hoeft in te typen. Als je snel wilt bestellen ga je naar de wierookbestellijst, maar als je wilt rondneuzen kan je via winkelen alle productgroepen bekijken. De minimale bestelling is € 15. Als je voor € 27 of meer bestelt betalen wij de verzendkosten, anders betaal je een bijdrage van € 3 als jouw aandeel in de verzendkosten. Bij je eerste bestelling kan je het makkelijkst betalen via overmaking van het bedrag op onze giro of bankrekening of met een automatische incasso. Vanaf de 2de bestelling kan je betalen met de acceptgiro die we bij de bestelde producten meesturen.
De uitgebreide beschrijving kan je in de winkel lezen onder stap-voor-stap winkelen.

Wizzjedatjes

- wizzjedat in verschillende kranten en tijdschriften artikeltjes zijn verschenen, waarin wierook geassocieerd werd met ingrediënten die schadelijk zijn voor de gezondheid. Het betrof een onderzoek in een slecht geventileerde tempel op Taiwan, waar wel 1000 stokjes tegelijk brandden. Het onderzoek was nauwelijks wetenschappelijk onderbouwd. In de Libelle (nr 46) stond echter: “Volgens het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) blijkt uit studies dat in Aziatische landen bestrijdingsmiddelen aan wierook worden toegevoegd. In die bestrijdingsmiddelen zitten stoffen, die kanker kunnen veroorzaken. In de wierookstokjes die in Nederland te koop zijn, zitten deze stoffen niet”. Gelukkig kunnen wij de kwaliteit van onze wierook garanderen, temeer daar wij de enigen zijn die zelf in India wierook maken.

- wizzjedat we 3 nieuwe geurverspreiders hebben: Eline, Ghislaine en Peter. Eline kan je tegenkomen in winkels in en rond de Betuwe, Oost-Brabant en Limburg, Ghislaine van Rotterdam tot Nijmegen en Peter in Groningen, Friesland, Drente, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Jullie kenden al Henriëtte, Vivienne, Hyacintha, Margriet en Niels. Op de thuisbasis is Arie Robert komen versterken. Op vrijdag schrijven zij alles aan elkaar en ontwikkelen tussen neus en lippen nieuwe geuren en andere noviteiten.

- wizzjedat onze wierook nu ook bij de Fair Trade shops en bij de vestigingen van het Vitaminehuis te verkrijgen zijn en dat alle verkoopadressen met hun assortiment op onze website te vinden zijn?

- wizzjedat we nu ook prachtige houten wierookdozen hebben? Er zijn verschillende mooi bewerkte uitvoeringen, kleine voor kegeltjes of korte stokjes en grote waar lange stokjes (en pakjes) inpassen. Bovendien zijn er grote bewaardozen waar een grote verzameling geuren in past.

- wizzjedat de nieuwste geuren die ontwikkeld zijn Jasmijn Goud en Sinaasappelbloesem Goud heten? Ze zijn begin volgend jaar te koop.

De bloemenwierook geuren Top 10

1 Lavendel
2 Sandelhout
3 Lotus
4 Vanille
5 Rozen en Viooltjes
6 Amber
7 Zuiveringshout
8 Jasmijn
9 Musk
10 Herfstblaadjes
Bij de Gouden Geuren is de Top 3 hetzelfde. Bij de Mira Wierook staat Opium op de 1ste plaats, gevolgd door Kerkwierook, Seringen, Lelietjes van Dalen en Cederhout.

Je kunt ons emailen, schrijven, bellen of faxen op de volgende adressen:
Vrienden van de Moeder's Geuren
Achterwerf 311-312
1357 DG Almere Haven
telefoon: 036-5348610; fax: 036-5400181; email: miraint@worldonline.nl


De 3e Nieuwsbrief van de Vrienden van de Moeder's Geuren

De tijd vliegt voorbij en is het te lang geleden dat de laatste nieuwsbrief uitkwam. Na al het geduldige wachten is hier dan eindelijk de derde nieuwsbrief! Wat zijn de onderwerpen van deze keer? We hebben geurnieuwtjes voor je, wizzjedatjes, geurige belevenissen, en weer een nieuwe aanbieding.

Geurnieuwtjes voor jou

Nieuwe geurwenskaart
Er is een nieuwe kaart! Een miljonairskaart waarmee je iemand 'je verdient het miljonair te worden' kan toewensen.
Wederom een mooie gemarmerde kaart met drie wensgeuren en een leuke tekst vol tips om geld aan te trekken en over te houden. In de maak zijn vier nieuwe kaarten: een Bedank kaart, een Gefeliciteerd kaart, een Verhuis kaart en de Beterschaps kaart.

Op komst: nieuwe geuren
Er komen 3 nieuwe Gouden Geuren, waarvan er 1 al bekend is: Vanille Goud - verrukkelijk. Zij komen in de plaats van 3 Mira geuren, te weten: Anjer, Duizendschoon en Pepermunt. De Champaca (Mira wierook) wordt veranderd in een origineel gerolde Indiase geur: Nag Champa. Voor de liefhebber van sterke en zoete wierook. De stokjes zijn een stuk dikker, zodat een pakje 20 stokjes zal bevatten. De brandduur is wel 3 keer langer dan onze andere geuren. Het bijzondere is dat we de eerste in Nederland zullen zijn die Nag Champa kegeltjes op de markt brengen!

Thuismolentje
Hij is er! Onze carrousel in het klein, voor thuis. Hij is zo'n 30 cm hoog en heeft 12 prikkers om kleine pakjes aan te hangen. Bovenop zit ons embleem met de Lotus bloem en er zit een los wierookhoudertje bij dat op de plaats van het embleem geschroefd kan worden. Onze kleine pakjes er aan en je hebt een mini molentje voor thuis! Kan je je vrienden een eigen geur laten kiezen. Het molentje kost f. 39,95 en de losse pakjes mini wierook kosten f. 1,50 voor 12 mini stokjes van één geur. Voor jullie is er verderop een aanbieding van het molentje.

GeurTrouwkaarten
De eerste geurtrouwkaart is verstuurd. Moniek en Marvin gingen op 20 november trouwen en hebben bij ons de eerste Geurtrouwkaart met hun favoriete geur besteld. Eerst wilden zij een bedankkaart voor iedereen die op de bruiloft zou komen, maar een Geurtrouwkaart leek hen nog leuker en origineler.
In onze Internetwinkel www.wierook.nl willen we de Geurtrouwkaart en de bedankkaart gaan aanbieden.

De Moeder's Geuren Internetsite
www.wierook.nl is het adres van onze Internetsite en winkel in opbouw. Het is eindelijk zover: we zijn begonnen met het opzetten van een info site en internetwinkel voor onze wierookgeuren. De nieuwsbrieven komen er natuurlijk op te staan en heel veel informatie en ervaringen over geur en wierook van wierookliefhebbers zoals jij. In december dient de site open te gaan.

Wizzjedatjes
- wizzjedat we op de televisie waren bij SPOTT met Viola Holt op RTL4? SPOTT heeft de wereldwinkels uitgenodigd om hun producten te laten zien en wierook is één van de best lopende producten in de Wereldwinkels, dus mochten wij een standje volzetten met onze producten. Viola Holt bleek zelf een fervente gebruikster van onze wierook. We kwamen aan het eind van de uitzending dus het was vlug, vlug, maar we hebben veel goede reacties gehoord en ontvangen. Volgens de kijkcijfers hebben 100 duizend mensen gekeken.

- wizzjedat vanille helpt bij het afvallen? In Engeland hebben ze onderzoek gedaan waarbij mensen een pleister met vanillegeur opgeplakt kregen. En wat bleek? Gemiddeld viel men 2 kilo af. De vanillegeur zorgt ervoor dat de lekkere trek minder wordt, waardoor je minder geneigd bent tussendoortjes te eten. In onze brochure staat bij vanille: 'en je wordt er niet dik van', dus we kunnen nu zelfs zeggen dat het een hulp is bij afvallen.

- wizzjedat we er een nieuwe collega bijhebben: Eric en op zoek blijven naar nieuwe collega's?

- wizzjedat we T-shirts krijgen met de tekst 'I love de Moeder's Geuren' er op gedrukt?

- wizzjedat de tv-zender UPC pas een nieuw kanaal heeft gelanceerd dat gaat over gezondheid, lifestyle, muziek en kunst, wetenschap en technologie, natuur en spiritualiteit? Het kanaal heet Innergy. Voor de promotie van dit nieuwe kanaal in Europa hebben ze onze geurwenskaarten (vriendschap en geluk) en geschenkpakketjes met gondeltje besteld.

- wizzjedat onze wierook tegenwoordig ook bij de Intratuinen te verkrijgen is?

- wizzjedat in de eerste 10 maanden van dit jaar al meer dan 1 miljoen artikelen zijn verkocht?

- wizzjedat we volgend jaar ook essentiële oliën krijgen?

- wizzjedat de Grote Prijs van Nederland gewonnen is door de popgroep Incense (wierook)?

- wizzjedat we nieuwe grote en kleine houten wierookgondeltjes krijgen die op dezelfde manier gemarmerd zijn als onze wierookpakjes? Ze zijn net ontwikkeld en worden nu gemaakt dus begin volgend jaar zul je ze in de winkels kunnen vinden.

- wizzjedat we dit jaar voor het eerst kerstolie hebben? Het is een mengsel van dennen-, kaneel- en sinaasappelolie. Je kunt het zowel gebruiken als parfum als voor potpourri en tevens om in een aromalampje te verdampen.

Aanbiedingen voor de Vrienden
Kerstgeurkaarten: vorig jaar hadden we voor jullie een aanbieding voor Kerstgeurkaarten., die we dit jaar weer doen. Je krijgt 50 Kerstkaarten van f 97,50 voor f 62,50 of 25 Kerstkaarten van f 48,75 voor f 37,50.
Thuismolentje: speciaal gemaakt voor liefhebbers en vrienden. Het molentje inclusief 12 pakjes wierook van f 57,95 voor f 39,95 (dus je krijgt de 12 pakjes er gratis bij en je mag zelf zeggen welke 12 geuren van de Moeder´s Geuren je wil).
De bedragen zijn inclusief verpakkings- en verzendkosten. Voor de betaling voegen we een acceptgirokaart bij. Even bellen, faxen of mailen om je bestelling aan ons door te geven.

Een geurige belevenis van Niels
"Ik was laatst in Groningen om in een winkel de wierook aan te vullen. Tegen de tijd dat ik klaar was en naar huis wilde rijden (Utrecht) merkte ik dat ik nogal moe was. Wat heb ik toen gedaan? Een kegeltje musk wierook aan gestoken. Een kegeltje branden in de auto is heel gemakkelijk en veilig want je zet het gewoon in een (kegel)potje zodat hij niet kan omvallen. Direct na het aansteken voelde ik de energie alweer naar binnen stromen waardoor ik weer geconcentreerd achter het stuur kon. Zo moe was ik nou, dat ik al zingend en fluitend naar huis ben gereden! Geweldig! Zo zie je waar wierook allemaal goed voor is. Zou het een idee zijn om een speciaal wierooksetje voor in de auto te maken? Voor mensen die veel op de weg zitten.
Als je een idee hebt, schrijf het maar, bellen mag natuurlijk ook".

Je kunt ons schrijven, bellen, faxen of emailen op de volgende adressen:
Vrienden van de Moeder's Geuren
Achterwerf 311-312
1357 DG Almere Haven
telefoon: 036-5348610; fax: 036-5400181; email: miraint@worldonline.nl
 
 
Mira International BV
Kvk: 33186634
BTW-nr: NL8120.44.745.B.01

Producten ruiken, voelen en zien? Dan bent u van harte welkom bij ons op ons magazijn aan de Edvard Munchweg 27.
open van maandag t/m vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur. Gelieve voordat u komt graag even te bellen naar 06 2011 0511.

magazijn:
Edvard Munchweg 27 (bedrijfsterrein het Atelier)
1328 MA Almere
een routebeschrijving vindt u hier
tel: 036-5348610
mob: 06-20110511
fax: 084-8314052

bankgegevens:
IBAN: NL83INGB0004789744
BIC: INGBNL2A
Bezoek ook onze andere websites: www.gels4.me - www.emwinkel.nl - www.moedersgeuren.nl - www.tapestries.nl