Verkoopadressen Spreekbeurt info Nieuwsbrieven Info over Mira International

Sponsorprojecten

Allerlei

Reacties

Wierook veilig?
Nieuwsbrieven
- Eerste email nieuwsbrief
- Nieuwsbrieven 3, 4 en 5
- Nieuwsbrief 6
- Nieuwsbrief 7
- Extra Nieuwsbrief
- Nieuwsbrief Mei 2010
- Nieuwsbrief December 2010
- Uitnodiging 27 februari 2011
- Nieuwsbrief December 2011
- Nieuwsbrief December 2012
- Nieuwsbrief Oktober 2013
- 16de Vriendennieuwsbrief 2013

Bekijk nieuwsbrief als PDF (of sla hem op - rechtermuisklik op deze link en kies "opslaan als...")
of
Bekijk nieuwsbrief als DOC (of sla hem op - rechtermuisklik op deze link en kies "opslaan als...")

logo

Nieuwsbrief
voor de Vrienden van de Moeder's Geuren

 
De 13de vriendennieuwsbrief. De onderwerpen zijn: geurnieuwtjes, EM nieuwtjes en wizzjedatjes. En alvast geurige feestdagen gewenst van alle Mira's: Henriette, Vivienne, Hyacintha, Eline, Chafia, Arie, Sattwa, Beau, Dennis en Robert.
 

Geurnieuwtjes

4Nieuwe Spirituele Cosmetica producten: Aura Parfum Sprays, HappyTails Chakra Sprays en Room Sprays
Onze lijn met biologische cosmetica producten is uitgebreid met allerlei bijzondere sprays . De Aura ParfumSprays hebben iets betoverends en dragen thema's als Uitstraling, Avontuur en The Only Way Is Up. De Happy Tails Sprayszijn voor huisdieren. Huisdieren nemen vaak destress en problemen van hun baasjes over. Een spraytje Happy Tails en ze zijn weer vrij en ontspannen. De sprays zijn natuurlijk ook heel geschikt bij natte honden geur. Als laatste de Room Sprays:lavendel water verrijkt met onze wierook oliën. Verrassend effectief en een verademing ten opzichte van alle chemische producten.
De producten vindt je in de
wierookwinkel maar ook via www.spirituelecosmetica.nl
   
5Nieuwe producten: Essentiële Oliën en Geur Oliën in 1 ml verpakking
De essentiële oliën die wij vorig jaar introduceerden zijn uitgebreid met 8 oliën: Citroen, Dille, Kaneel Bast en Kaneel Blad, Neroli, Pepermunt, Sandelhout en Tijm. Bijzonder is dat wij ook 1 ml verpakkingen van deze oliën hebben. De meeste zijn slechts € 0,95 of € 1,25 per stuk.
Ook de Geur Oliën zijn nu verkrijgbaar in 1 ml buisjes. De meeste zijn € 1,50. Nieuw zijn
de buideltjes met 4 buisjes van 1 ml met de thema's: Bloemenweelde, Bos en Woud, Ontspanning, Romantische Geuren, Rozen en Rozen, Verwarmende Geuren en Witte Bloemen. Dit leuke cadeautje zit al in je winkelwagentje voor € 5,95.
   
7Nieuwe producten: 11 nieuwe Nagchampa geuren en hun paletje
De bijzonder Nagchampa geuren met de oliën van de Moeder's Geuren Bloemenwierook zijn gekomen. De 11 nieuwe Nagchampa geuren zijn: Agni, Amrita, Atma, Bhakti, Hansa, Jyoti, Lila, Moksha, Om, Purusha en Yajna. De prijs is € 2,95 voor een pakje met 20 stokjes. Er is ook een paletje met deze nieuwe geuren. Deze geuren zijn er ook in kegeltjes en korte stokjes.
Nog 2 bijzonderheden: onze
Nagchampa wierookgeuren zijn de enige in de markt die gegarandeerd Ftalaat (D.E.P.) en Nitro Musk (Musk Ketone, Musk Xylene en Musk Ambrette) vrij zijn!
8En Mike Mclatchey, Amerikaans wierookrecensent, heeft op zijn blog "
Olfactory Rescue Service " de Nagchampa geuren "by far the best champa line on the market" genoemd -http://olfactoryrescueservice.wordpress.com/category/incense/by-company/india/mothers-india-fragrances/
 

EM (Effectieve Micro-organismen) nieuwtjes

9EM Bio-Ron producten: we hebben nu gespecialiseerde producten voor honden en katten, paarden en knaagdieren. Bijzonder geschikt bij huid, haar en spijsverteringsproblemen.

10Wipe & Clean : het eerste schoonmaakproduct dat zo schoon van zichzelf is dat je het kan drinken! Zeer veilig voor kinderen en toch bijzonder effectief.
De prijs is € 9,95 per 2 liter .

microfermMicro-Ferm:
kant-en-klare EM-Actief . Vroeger moest je het zelf maken, nu koop je het in handige bag in box verpakking. De prijs is € 9,95 per 2 liter.

11EM Cosmetica : we hebben nu onze eigen
EM Cosmetica producten . De Moeder's Spirituele Cosmetica Shampoo, Conditioner en Douchegel met EM-X en EM-X zout.
De EM producten kun je vinden in de EM winkel:
www.emwinkel.nl

 

Wizzjedatjes

 1. wizzjedat de Spirituele Cosmetica producten in Happinez hebben gestaan?
 2. wizzjedat wij Spirituele Cosmetica Party's organiseren en ondersteunen? Als je een party wilt meemaken of wil je er zelf een organiseren met vriendinnen en bekenden kun je ons emailen.
 3. wizzjedat er in het tijdschrift Sensing - een tijdschrift voor hoogsensitieve mensen en ouders van hoogsensitieve kinderen - een mooi artikel over de voel-gels heeft gestaan? Je kunt het lezen op
 4. http://www.wierook.nl/sensing_pageflip.php De Sensing website is www.sensingmagazine.nl .
 5. wizzjedat je het verhaal van Sattwa, onze website beheerder, die door de geur- en voel-gel Hulp bij Autisme nu ex-autist is, in het Sensing artikel kunt lezen maar ook op de site
 6. www.gels4.me?
 7. wizzjedat je op het Lush forum een discussie over de voel-gels kunt volgen? Zie
 8. http://forum.lush.nl/viewtopic.php?f=13&t=8209
 9. wizzjedat onze websites en webwinkels geheel vernieuwd zijn en webwinkelen nog leuker is geworden? Nu kun je zelfs tot 25% korting krijgen.
 10. wizzjedat we er weer een aantal schelpproducten in de vorm van dieren bij hebben gekregen - die speciaal door een familie aan de kust van Zuid-India voor ons gemaakt worden? 
 11. wizzjedat het aangekondigde paletje met de 6 Excellence Geuren er nu ook echt helemaal is? De prijs is € 9,95 met 6 stokjes per geur.
 12. wizzjedat we heel veel houten diertjes erbij hebben gekregen? Olifanten, olifantje in olifant, kamelen, schilpadden, pauwen en zwanen.
 13. wizzjedat we leuke organza zakjes verkopen waarin je bijvoorbeeld de 1 ml geur oliën en essentiële oliën cadeau kunt doen?
 14. wizzjedat de voorraad van de wierook-zelf-maak dozen beperkt is en het misschien de laatste Kerst zou kunnen zijn dat je er een cadeau kan doen?
 15. wizzjedat er veel bezoekers op onze wierookwebsite komen om de betekenis van bloemen te vinden? Zie
 16. http://www.wierook.nl/bloemen_en_hun_betekenis.php  Je kunt het boek "Flowers and their Messages" van de Moeder met ruim 700 betekenissen kopen in onze webwinkel.
 17. wizzjedat we in het programma Teletrends van SBS6 te zien waren? Je kunt het filmpje op onze sites zien. Bij het programma horen zeer lucratieve aanbiedingen. Wij hebben 5 cadeaupakketten samengesteld met minimaal 40% korting voor de Feestdagen!
12      sensing      15
Gelukkig Kerstfeest en een van succes geurend Nieuwjaar...
   

Je kunt ons e-mailen, schrijven, bellen of faxen naar de volgende adressen:
Vrienden van de Moeder's Geuren
Achterwerf 311-312
1357 DG Almere Haven
telefoon: 036-5348610; fax: 036-5400181; email:
info@wierook.nl ; website: www.wierook.nl

P.S. Elke keer als je een van onze producten koopt ondersteun je automatisch het werk van de stichting en het werk voor Wereldvrede: www.moedersgeuren.nl  

 
 
Mira International BV
Kvk: 33186634
BTW-nr: NL8120.44.745.B.01

Producten ruiken, voelen en zien? Dan bent u van harte welkom bij ons op ons magazijn aan de Edvard Munchweg 27.
open van maandag t/m vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur. Gelieve voordat u komt graag even te bellen naar 06 2011 0511.

magazijn:
Edvard Munchweg 27 (bedrijfsterrein het Atelier)
1328 MA Almere
een routebeschrijving vindt u hier
tel: 036-5348610
mob: 06-20110511
fax: 084-8314052

bankgegevens:
IBAN: NL83INGB0004789744
BIC: INGBNL2A
Bezoek ook onze andere websites: www.gels4.me - www.emwinkel.nl - www.moedersgeuren.nl - www.tapestries.nl