Verkoopadressen Spreekbeurt info Nieuwsbrieven Info over Mira International

Sponsorprojecten

Allerlei

Reacties

Wierook veilig?
Nieuwsbrieven
- Eerste email nieuwsbrief
- Nieuwsbrieven 3, 4 en 5
- Nieuwsbrief 6
- Nieuwsbrief 7
- Extra Nieuwsbrief
- Nieuwsbrief Mei 2010
- Nieuwsbrief December 2010
- Uitnodiging 27 februari 2011
- Nieuwsbrief December 2011
- Nieuwsbrief December 2012
- Nieuwsbrief Oktober 2013
- 16de Vriendennieuwsbrief 2013

De 7e Nieuwsbrief van de Vrienden van de Moeder's Geuren

17 december 2004

De 7de vriendennieuwsbrief. De onderwerpen zijn dit maal: geurnieuwtjes voor jou, wizzjedatjes, de Gouden Geuren Top 10, oprichting van de Stichting de Moeder’s Geuren en weer een aanbieding voor de vrienden. En alvast geurige feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar gewenst van alle Mira’s : Henriette, Vivienne, Hyacintha, Niels, Eline, Ghislaine, Chafia, Arie, Sattwa en Robert.

Geurnieuwtjes voor jou

Nieuwe wierookgeuren: Ylang Ylang Goud, Lakshmi, Vishnu en Ananda Nagchampa

We hebben 1 nieuwe Gouden Geur: Ylang Ylang Goud  met de omschrijving: Een delicate geur met een citrusachtige toon, die je ontspant en stimuleert. Zij brengt je in contact met je positiviteit. Een pakje met 24 lange stokjes kost € 2,75, 12 kegeltjes zijn er voor € 2,30 en 12 korte stokjes zijn € 1,10.

Er zijn ook 3 nieuwe De Moeder’s India Geuren: Lakshmi Nagchampa, Vishnu Nagchampa en Ananda Nagchampa. Lakshmi is een zachte vorm van Shanti Nagchampa, Vishnu een mannelijke variant en Ananda een mooie kruidenvariant. De pakjes met 20 grote stokjes of 12 kegeltjes zijn € 1,85 en een pakje met 12 korte stokjes kost € 0,75.

Volgend jaar krijgen we ook De Moeder’s Kruiden Geuren. We beginnen met twee Basilicum varianten.

Zelfmaak wierookdoos

Na heel lang wachten gaat hij er toch komen: de maak-zelf-je-eigen-wierook doos. Hij komt in 2 versies. De basisuitvoering die € 19,95 gaat kosten, heeft naast de noodzakelijke houtskool en jigat, 9 hout- en kruidenpoeders, 6 essentiële oliën, bamboestokjes, een rolplankje, een kegelvormpje, een lepeltje en een pipetje. Er zit ook een instructie boekje bij. De uitgebreide uitvoering gaat € 29,95 kosten met meer soorten oliën en ingrediënten.

De Moeder’s Geuren korrel wierook

Binnenkort krijgen we na vele verzoeken ook korrelwierook. Een doos met een ‘brander’ van koper, een aantal wierookkorrel soorten, zoals kerkwierook en benzoin en natuurlijk houtskool blokjes. De prijs weten we nog niet.

Wizzjedatjes

- wizzjedat we na het interview in de Lotusvijver (Ohm omroep) nog een keer op de radio zijn geweest? Namelijk in het programma “De 747-documentaire” in de aflevering Gewijde Rook van 747-AM. Je kunt het allemaal beluisteren via onze homepage.

- wizzjedat uit gegevens van een Deens onderzoek blijkt dat wij in Nederland per hoofd van de bevolking meer dan twee maal zoveel de Moeder’s Geuren wierook verkopen dan in de Verenigde Staten alle wierookmerken tezamen. Nederland is hčt Westerse wierookland.

- wizzjedat de aromakaarsjes een groot succes geworden zijn? De doosjes hebben een schitterende nieuwe marmering, die we airbrush marmering hebben genoemd. De Moeder’s India Geuren hebben deze marmering ook.

- wizzjedat onze internetwinkel steeds vaker bezocht wordt? We hopen in de komende maanden bij alle artikelen foto’s te hebben.

- wizzjedat we na het Ganesh terracotta orkest ook een 36 cm grote Ganesh in ons assortiment hebben? Hij is er, net zo als het orkest, zowel naturel als geverfd. Ganesh is de god met het olifantenhoofd en staat voor geluk, vriendschap en welvaart. Je zult ze meestal bij de Wereldwinkel aantreffen. Naast de Ganesh beelden hebben wij nu ook een Krishna van ruim een meter hoog en een Saraswati van 70 cm groot. Binnenkort krijgen wij ook terracotta olifanten, zwanen en paarden.

- wizzjedat je in het forum op onze website leuke berichten kunt lezen?

- wizzjedat het heel goed gaat met onze sponsor scholen? Foto’s kun je bekijken op onze website via het menu ‘sponsorprojecten’.

- wizzjedat wij ook de distributeur zijn van het schitterende biofeedback spel Journey to Wild Divine? Bekijk de demo op www.wild-divine.nl. Je kunt het spel daar ook bestellen. Het kost € 149,50 inclusief verzending. “The Journey to Wild Divine is het eerste ‘inner-actieve’ computer avontuur dat yoga ademhaling en meditatie combineert met moderne biofeedback technologie voor totale wellness. Beweeg je door het spel door de kracht van je gedachten, gevoelens, ademhaling en bewustzijn. Niet zo maar een spel, het is een instrument om je geest en lichaam in balans te brengen.” Het is een spel voor jong en oud en garandeert vele weken ‘innerlijk’ speelplezier. En dit is pas deel 1. Deel 2 komt volgend jaar en heet “the Wisdom Quest”. Deepak Chopra zegt hierover, “The Journey shows how a few minutes of concentrated deep breathing can have long-lasting health effects.”

De inhoud van het spel: installatie CD (Windows en Mac) + CD Wild Divine muziek + handleiding + Companion Guide + vingersensors met computerinterface en USB kabel.

- wizzjedat wij op een wonderlijk product zijn gestuit? EM (Effectieve Micro-organismen) is een mengsel van gewoon in de natuur voorkomende micro-organismen en HET product voo iedereen die een hart heeft voor de natuur en wil zorgen voor een schone toekomst in zijn/haar eigen omgeving. Een mooiere tuin, lekkerder groenten, een betere gezondheid, een grotere oogst, gezonder vee, zuiverder water... zonder gebruik van chemicaliën, kunstmest en pesticiden ... dit alles is te bereiken met EM. Lees meer op onze website www.eminfo.nl

Top 10  Gouden Geuren (pakjes met 24 stokjes)

 1. (1)    Lavendel Goud
 2. (2)   Sandelhout Goud
 3. (3)   Amber Goud
 4. (4)   Lotus Goud
 5. (5)   Rode Roos Goud
 6. (6)   Musk Goud
 7. (7)   Jasmijn Goud
 8. (8)   Mirre Goud
 9. (-)   Lentebloesem Goud
 10. (-)  Geranium Goud

Oprichting Stichting de Moeder’s Geuren

Op 18 juni 2004 hebben wij de Stichting de Moeder’s Geuren opgericht. Deze heeft tot doel projecten en activiteiten te ontwikkelen en te ondersteunen op uiteenlopende gebieden zoals onderwijs, landbouw en sociale ontwikkeling. Deze projecten zijn hoofdzakelijk in India gesitueerd. De Stichting is door de belastingdienst aangemerkt als een “art. 24” stichting. Dit betekent dat uw giften en donaties fiscaal aftrekbaar zijn.

Projecten die op dit moment ondersteund worden:

 1. 2 Schoolprojecten in Zuid-India
 2. EM projecten in India
 3. Encyclopedie van Ontwikkeling (Encylopedia of Development)
 4. Het werk van de International Centre on Peace and Development
 5. Projecten van The Mother’s Service Society
 6. Ondersteuning, begeleiding Stilte Resort India

Informatie over onze stichting vind je op www.moedersgeuren.nl

Je kunt ons emaillen, schrijven, bellen of faxen op de volgende adressen:

Vrienden van de Moeder’s Geuren
Achterwerf 311-312
1357 DG Almere Haven
telefoon: 036-5348610; fax: 036-5400181; email: miraint@worldonline.nl of info@wierook.nl

 
 
Mira International BV
Kvk: 33186634
BTW-nr: NL8120.44.745.B.01

Producten ruiken, voelen en zien? Dan bent u van harte welkom bij ons op ons magazijn aan de Edvard Munchweg 27.
open van maandag t/m vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur. Gelieve voordat u komt graag even te bellen naar 06 2011 0511.

magazijn:
Edvard Munchweg 27 (bedrijfsterrein het Atelier)
1328 MA Almere
een routebeschrijving vindt u hier
tel: 036-5348610
mob: 06-20110511
fax: 084-8314052

bankgegevens:
IBAN: NL83INGB0004789744
BIC: INGBNL2A
Bezoek ook onze andere websites: www.gels4.me - www.emwinkel.nl - www.moedersgeuren.nl - www.tapestries.nl